Over ons

Landing Point was oorspronkelijk een oude witloofhoeve gebouwd in 1842. De hoeve werd volledig gerenoveerd. Achter de typisch witstenen gevel en de nieuwe moderne uitbouw, bevinden zich 3 modern ingerichte kamers die alle comfort & luxe bieden, voor zowel zakenlui als toeristen. 

Landing Point is gelegen in het landelijke, groene Melsbroek nabij de militaire luchthaven en op een 10-tal minuutjes de nationale luchthaven. Ideaal om je vakantie in alle rust en zonder enige stress te starten en files in de ochtend te mijden.
Vanuit Melsbroek kan u tevens de grootsteden Brussel, Leuven en Mechelen makkelijk ontdekken. Deze zijn vlot bereikbaar met de wagen of de rechtstreekse busverbinding tegenover het logies.

In de buurt zijn er ook talrijke bedrijventerreinen (Diegem Keiberg, Bessenveld, Kouterveld, Zaventem Corporage Villlage, Vilvoorde Medialaan, Brucargo etc.). Landing Point is dan ook de ideale uitvalsbasis voor zakenlui.
Ontspannen kan in het vlakbij gelegen thermencomplex Boetfort of in de Brabantse Golf (beide op wandelafstand).

Landing Point biedt eveneens ontbijt en brunch bij u thuis aan. Al onze ontbijten en brunchen worden geserveerd met huisgemaakte en dagverse producten.

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x